ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Γενικά οι τρόποι αποστολής είναι:

  • Με TNT courier.
  • Με Μεταφορική Εταιρεία
  • Παραλαβή από την Έδρα μας.
  • Μεταφορά με δικά μας μέσα. ( Ισχύει για την πόλη των Ιωαννίνων)

Συγκεκριμένα:

Με TNT courier : Η παράδοση εφόσον ένα προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Συγκεκριμένα για τις χρεώσεις των μεταφορικών:

Από 0-3 kg = 4 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%)

Κάθε επιπλέον κιλό = + 1,50 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%).

ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΝΩ 50 € ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 10 ΚΙΛA η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. (Θα χρεωθείτε μόνο τα 2 € της αντικαταβολής αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή)


Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής με courier ανέρχεται στα + 2 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%). Δηλ για παραγγελία μέχρι 3 kg η συνολική χρέωση της αντικαταβολής θα είναι 6 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%) Για αντικαταβολές άνω των 150 € απαιτείται τραπεζική κατάθεση στον Λογαριασμό της εταιρείας μας το 50 % του συνολικού κόστος ως προκαταβολή.

Με Μεταφορική εταιρεία : Εφόσον η παραγγελία δεν μπορεί να παραδοθεί με courier επειδή είναι πολύ βαριά (άνω των 20 κιλών) ή έχει μεγάλο όγκο, η αποστολή της - παράδοση μπορεί να γίνει με Μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προϊόντος. Η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ανά περιοχή και γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος. Η παραλαβή θα γίνεται από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

* Εντός του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Παιδικά και βρεφικά ρούχα στην καλυτερη ποιότητα και καλύτερες τιμές

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50 Ευρώ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Μεγάλη ποικιλία και προσφορές σε παιδικά ρουχα